Leitz Eins Zwei Zero Riesling - Alkoholfri

Kvalitetsdruer og vakuumdestillering giver denne vin så meget af den florale, friske og mineralske smag, vi elsker så højt ved en halvtør Riesling - blot uden et eneste gram alkohol at slingre afsted på!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
99,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Varenr.
  Varenr.
  J10850901
 2. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Leitz 'Eins Zwei Zero' Riesling

Det ER så lækkert at kunne tilbyde dig og alle andre danskere smagen af vin, uden det nødvendigvis fordrer indtagelsen af alkohol. Med EINS-ZWEI-ZERO får du således oprigtigt meget af den florale, friske og mineralske smag, vi elsker så højt ved en halvtør Riesling - blot uden et eneste gram alkohol at slingre afsted på. Tak for kaffe – eller rettere: Tak for Vin!

Vakuumdestilliering og Riesling-smag

Eins Zwei Zero er dealkoholiseret, hvilket betyder, at man efter at have presset de friske Riesling-druer indleder en alkoholisk gæring på samme måde som med ”almindelig” vin. Dette essentielle greb benyttes for at skabe smagen af vin snarere end druesaft, inden alkoholen igen trækkes ud via en såkaldt vakuumdestillation. Med denne relativt nyudviklede metode udtrækkes alkoholen under et ekstremt lavt tryk ved en moderat temperatur på omkring 30°C. Dermed sikres bevarelsen af de vigtigste aromakomponenter, der allerede ved indsnusning gør det muligt at pin-pointe dette som en helt ægte Riesling – bare med 0,0% på alkoholfronten.

Af hjertet tak!

Hvordan smager den så?

Leitz EINS-ZWEI-ZERO ”Riesling Edition” har på den baggrund en charmerende druetypisk karakter, der er ren og frisk med noter af lime, citrus og vilde blomster, som igen hviler på en underliggende grund af mineraler, altså det vi undertiden også beskriver som 'knuste sten' eller måske sågar lidt flint eller østersskal og som under alle omstændigheder adskiller sig væsentligt fra vinens frugtige sider.

På tungen er den i øvrigt let, halvtør, saftig og relativt langstrakt. En alkoholfri vin vil selvfølgelig aldrig give samme dybde, struktur og vægt som en vin med alkohol, men dette er ekstremt tæt på målet, når man sammenligner den med, hvad vi ellers har smagt os igennem inden for genren... Tro os!

Serveringsforslag

Og så til den sjove del: Vi foreslår at servere vinen direkte fra køleskabet og så ellers nyde den til alskens frokostanretninger med skaldyr, fisk, grillet grønt eller måske smørrebrød med nye kartofler… Eller på alle de andre tidspunkter, hvor du har lyst til en saftig og umiddelbar Riesling. Og har man ikke (næsten) altid det…?

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Leitz Eins Zwei Zero Riesling - Alkoholfri
Din bedømmelse