Leitz Eins Zwei Zero Rose - Alkoholfri

Halvtør, saftig Rosé med masser af smag - til gengæld helt uden alkohol!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
138,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Varenr.
  Varenr.
  J20850901
 2. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Leitz 'Eins Zwei Zero' Rosé

Hvordan fjerner du alkoholen fra Merlot, Portugieser og Pinot Noir uden også at miste den sommervidunderlige smag af rosé? Ja du gør såmænd som vinhuset Leitz, der også med denne vin i "Eins Zwei Zero"-serien bevarer imponerende meget af den smag, vi elsker så højt ved en halvtør, saftig rosé fra Tyskland - blot uden et eneste gram alkohol at slingre afsted på. 

Hurra, og skål i rosé!

Vakuumdestilliering for the win!

Eins Zwei Zero Rosé er - som sine søskendevine i denne serie - dealkoholiseret, hvilket betyder, at man efter at have presset de friske druer indleder en alkoholisk gæring på samme måde som med ”almindelig” vin. Dette essentielle greb benyttes for at skabe smagen af vin snarere end druesaft, inden alkoholen igen trækkes ud via en såkaldt vakuumdestillation. Med denne relativt nyudviklede metode udtrækkes alkoholen under et ekstremt lavt tryk ved en moderat temperatur på omkring 30°C. Dermed sikres bevarelsen af de vigtigste aromakomponenter – bare med 0,0% på alkoholfronten, så der ingen slinger er i valsen.

Aroma og smag

Den færdige vin har på den baggrund en charmerende karakter, der er ren og frisk med noter af næsten modne jordbær, friskplukkede hindbær, citron og grape med mineralske associationer til kalk og sten nedenfor.

På tungen er den let, halvtør, saftig og relativt langstrakt.

En alkoholfri vin vil selvfølgelig aldrig give samme dybde, struktur og vægt som en vin med alkohol, men dette er ekstremt tæt på målet, når man sammenligner den med, hvad vi ellers har smagt os igennem inden for genren.

Serveringsforslag

Dette er en intet mindre end fremragende sommer-charmeur på terrassen eller til lette snacks og grøntsagsretter (gerne fra grillen!).

Vi foreslår at nyde den direkte fra køleskabet hele sommeren - ja for den sags skyld hele året - rundt.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Leitz Eins Zwei Zero Rose - Alkoholfri
Din bedømmelse