NV

Mailly Blanc de Noir Champagne Grand Cru

Blanc de Noir kaldes for kongen af “Grande Montagne de Reims”, og denne Brut Champagne på 100% Pinot Noir gør sit til at leve op til forventningerne med sin store aroma og komplekse statur. Den udfordrer, er skøn til mad og er et sikkert kort for Champagne-elskere, der vil udfordres uden at forlade deres komfortzone.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 435,00 DKK
 • Køb 12 og spar 435,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 479,00 DKK  14% pr. stk.
1 stk.
558,00 DKK
På lager

100% Pinot Noir. Blanc de Noirs kaldes for kongen af “Grande Montagne de Reims”. Karakteristisk duft af Pinot Noir. Cremet smag af modne gule frugter og nybagt brød. Fyldig og blød eftersmag med mineralske toner. En helt eminent Grand Cru Champagne, som gentagne gange har høstet flotte anmeldelser i både ind- og udland.

 

93 point - James Suckling
"Aromas of saffron, white pepper and dried fruit, such as lychee, follow through to a medium to full body with creamy tannins and a fruity finish. Lovely roundness and subtleness to this, based on 2017 harvest. Drink now."

91 point - Wine Enthusiast, november 2020
"Pinot Noir from the grand cru village of Mailly on the north slopes of the Montagne de Reims gives a lightly structured, richly textured Champagne. Based on the 2016 vintage, the wine is vibrant, getting its extra ripeness from reserve wine. This bottling will be at its best from 2021."

Topkarakter med 6 stjerner - Smagpåvin.dk
"Smuk farve, gylden med et lille rødligt skær. Frisk i en æbledomineret aroma med spor af fersken og citrus. Lækker og fyldig i smagen med røde æbler, citrus, lidt hasselnød og et prik af ristet brød sammen med en sprød mineralitet. Flot og lækker Champagne med rigelig kompleksitet, fylde og rygrad til at gå i selskab med det lyse og lette kødretter. Testede den sammen med foie gras på toast, hvor den var et excellent match."

5 stjerner - Jyllands Posten
"Lækker næse med hasselnød og æble. Blid, men fyldig mousse. Helstøbt mund med en god balance og blid syre. Glimrende boble."

5 stjerner - Ekstra Bladet
"Nedfaldsfrugt i duften som fortsætter i smagen med moden fersken, pærer, røde æbler og blomster. Flot mousse og en lang eftersmag. Flot, klassisk Blanc de Noir."

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4002.NV
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mailly Blanc de Noir Champagne Grand Cru
Din bedømmelse