NV

Pierre Paillard Les Parcelles Champagne Bouzy Gr. Cru

Man kender en stor champagne ved, at den ikke behøver spille med musklerne. I stedet kan det handle om alle de små ting, der giver livet kulør. En sådan champagne er Les Parcelles.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 549,00  DKK
 • Køb 12 og spar 549,00  DKK  21% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 609,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
699,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  3950.NV
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Pierre Paillard Champagne Grand Cru "Les Parcelles"

Den lille grower-producent Pierre Paillards elegante hus-cuvée består af 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay fra forskellige, sydvendte parceller i Bouzy. Pinot Noir-druerne er gæret på fad, og vinen har i vinhuset tilbragt 4 år på bærmen i flasken inden degorgering.

Aroma og smag

Den færdige vin er dermed et præcist udtryk for Bouzys både kalk- og solrige terroir, der kombinerer en rig modenhed med en ekstremt renhed og klarhed. I næsen er der grønne æbler, hindbær, blandede citrusfrugter, anis, frisk havfluft, kridt, joghurt og blot et strejf af ristet brød.

Smagen udvider med flere spændende nuancer, men vigtigst er den hele tiden ranke, spændstige og næsten salte tekstur, som slutter med et cremet touch og ringer ved i en transparent og samtidig kompleks eftersmag.

Man kender en stor champagne ved, at den ikke behøver spille med musklerne. Det er den for længst ude over, og nu kan det i stedet handle om alle de små ting, der giver livet kulør. En sådan champagne er Les Parcelles!

Serveringsforslag

Servér dette lille mesterværk til eksempelvis østers, moules frites eller dampede torskeloins. Det gør ikke noget, at temperaturen sniger sig op over de ti grader i glasset - det kan vinens struktur sagtens holde til, mens aromaen blot åbner for endnu et lag.


Anmeldelser og point

92 point - Jyllands Posten, december 2023

"Klassisk sag for så vidt, extra brut, men ganske fyldig, med charmerende noter af brioche. Frugten er moden med en let ristet eftersmag, moussen rig og blød, og vinen holder længe i munden. 92 point"

92 point - Flaskehalsen.nu, januar 2020
Champagne går aldrig af mode, men moden indenfor Champagne kan skifte. Ikke desto mindre vil det altid være moderigtigt at servere en lækker flaske, der på samme tid er tør og alligevel har en rund og imødekommende bund. Og hvis prisen tilmed er til at have med at gøre, så er det svært svært ikke at være ganske tilfreds. Sådan er tilfældet med denne Champagne fra Pierre Paillard, hvor vi holder os i en prisklasse lige under 300 kr, og hvor vi får en flaske, der er skabt på Chardonnay og Pinot Noir-druer fra en række mindre parceller i det legendariske område. Mens Pierre Paillard gør meget ud af årgangsvinene og de enkelte parcellers særpræg, så er det med denne flaske også lykkedes at skabe en tilgængelig og bredt appellerende vin, der både i pris og i smag rammer de fleste med hang til elegance og finesse, for her er der valuta for pengene, uanset om man er nørd eller nysgerrig.

92 point - Robert Parker/Wine Advocate
"The assemblage consists of 70% Pinot Noir and 30% Chardonnay, fermented in stainless steel and in a few demi-muids. The nicely colored wine (with gold with a pink reflection due to the late harvest and no fining agents) offers a very clear, precise and delicate bouquet of cherries and red berries. Pure and filigreed on the palate, this is a beautifully pure, clear, fresh and delicate blend that reveals impressive mineral structure and length. Simply fascinating."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pierre Paillard Les Parcelles Champagne Bouzy Gr. Cru
Din bedømmelse