2020

Backhouse Pinot Noir

I vores optik én af Californiens bedste Pinot Noir-vine i prislejet under de 150 kr! En slank, sødmefuld men ikke overgjort Sonoma-vin, der smager af, hvad den er: Nemlig 100% Pinot Noir...

Fri fragt ved 12 flasker

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 109,00  DKK
 • Køb 12 og spar 109,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 119,00  DKK  15% pr. stk.
1 stk.
140,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7003.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Backhouse Pinot Noir

Backhouse er i vores optik en af Californiens bedste vine på den sarte Pinot Noir-drue i prislejet under de 150 kr. Det er således ikke altid nemt at finde en vin, der afspejler de karakteristisk friske røde frugtnuancer fra Pinot Noir, uden at elegancen forsvinder eller at prisen skyder yderligere i vejret. Det synes vi dog ikke er tilfældet for Backhouse!

Høst og vinificering

For at sikre en maksimal og autentisk frugtprofil er druerne høstet om natten og har dernæst gæret i temperaturstyrede tanke med 6 måneders efterfølgende lagring i franske egetræsfade. Nok til at bidrage med lidt krop og sødligt krydrede noter uden at friskheden ryger sig en tur.

Aroma og smag

I den færdige, rubinrøde vin strømmer en lækker aroma af kirsebærnuancer, hindbær, rabarber, chokolade, skovbund og et strejf af dild.

På tungen er vinen blød og smidig med en underliggende mineralitet, der giver et flot, rankt og elegant præg. Og det er på altså først og fremmest den front, hvorpå Backhouse hæver sig over de mange federe og knapt så druetypiske Pinot Noir-vine, Californien ellers spytter ud i dette prisleje.

Serveringsforslag

Vi anbefaler servering ved 14-16 grader, eksempelvis hvis menuen står på grillet tun, kylling, pasta eller risotto med svampe. Ja eller som en lækker hyggevin i lænestolen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Backhouse Pinot Noir
Din bedømmelse