Vinsmagninger til virksomheder og private

Vinsmagninger til virksomheder og private

Hos Laudrup Vin & Gastronomi har vi tre årtiers erfaring med vinsmagninger.

Det har givet os en solid tro på, at vi kan give lige præcis den oplevelse, du og dine venner eller kolleger går og ønsker jer, og hvor vi sammen finder de bedst mulige vine inden for lige præcis det tema I ønsker, som f.eks. Tour de France, Bobler fra hele verden, Spanske fristelser, Smag på Italien, Frankrig mod resten af verden, eller Jorden rundt. 

Men I får mere end det.

Når vi afholder vinsmagninger, mødes I af en brændende vinentusiast, der elsker sit fag og sætter en dyd i at dele sin viden på en underholdende måde, og som tilpasser sig det niveau, der passer til jer.

(Næsten) alle vores folk er sommelierer, og flere har arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter…

Så fyr løs med spørgsmålene. Vi svarer og formidler vidt, bredt og altid med overskud og god energi. 

Når I booker en vinsmagning hos os, bestemmer I helt selv, hvor den skal foregå. Den kan foregå på arbejdspladsen, på adressen, i haven, men smagningen kan også foregå på vores adresse i Skovlunde, hvis I vil undgå selv at skulle sørge for at sætte eget service på spil, og for opdækning og opvask mm. Her vil der dog forekommer et tillæg på 50 kr. per. person.

For at gøre det nemt, har vi opsat tre vinsmagningspakker, så I hurtigt kan vælge den vinsmagningspakke, der afspejler jeres behov og budget:

(ved minimum 15 personer)

For mere information kontakt vinkonsulent David Ekberg:

Tlf: +45 2360 1373
E-mail: [email protected]


(Vine på nedenstående billeder fremtræder for at eksempleficere hvilke vine, der kan forekomme, men kan ændres efter ønske og behov) 

DELUXE VINE 

500 kr. pr. person

En gennemført, eksklusiv aften til de allermest kræsne og nysgerrige. I denne deluxe-model af en smagning møder I udelukkende vine fra nogle af de mest eftertragtede regioner, enkeltmarker og producenter i verden. Vine fra øverste hylde, med andre ord. Og vores lager har altså højt til loftet!

FREMRAGENDE VINE 

400 kr. pr. person

Kom på fornavn med subregioner og enkeltmarker i denne højtstræbende smagekategori, hvor vinene skiller sig ud fra deres mere generiske artsfæller på mere end bare prisen. Smag også, hvorfor noget vin i vores optik stråler af personlighed og nydelse, der ikke grænser til det unikke.

GODE VINE 

300 kr. pr. person

Se, duft og smag hvorfor vin ikke bare er vin og bliv klogere på druesorter, oprindelsessted og produktionsteknikker. I samarbejde med dig udvælger vi i denne smagekategori ca. syv vine, der illustrerer de vigtigste forskelle mellem udvalgte vinområder og druer. Dette vel at mærke uden at prisen stikker helt af!


GASTRONOMI TILVALG

150 kr. pr. person

Sortfodsskinke, dip og marinader, salte spanske mandler, kiks, brød, grillet peberfrugt, oliven, ost.

Vi kommer som udgangspunkt med en flaske bobler, 2 hvidvine, 4 rødvine og 1 sød vin, men vi sammensætter alt efter ønske og hvad der passer til dagens tema.
Send os en mail eller ring til os med dine ønsker. Så klarer vi resten. Og vi lover jer en oplevelse, der sent vil søge mod glemmebogen!