2022

Libythea Tempranillo Syrah ØKO

Med Libytheas Tempranillo og syrah vin forenes Spaniens stolthed, Tempranillo-druen, med den verdenskendte Syrah for at danne en vin med karakter, dybde og finesse.

Hver mundfuld af denne vin inviterer dig på en rejse gennem de spanske vinmarker, hvor tradition og innovation forenes på smukkeste vis. Økologisk rødvin med stor nydelsesværdi

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
79,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0365.2022
 4. Land
  Land
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12.5
 7. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 8. Primær Drue
  Primær Drue
 9. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Økologisk rødvin til stor værdi. Certificeret! Naturlig rødvin med utrolig høj ydelse er her! Den søde etiket med en sommerfugl, der symboliserer økologisk dyrkning, er et vartegn. Indholdet er dog autentisk Tempranillo, en ædel sort unik for Spanien. Tilføjelsen af Syrah giver dog lidt krydret innovativt pift. 

Desuden bruger de fuldt økologisk dyrkede druer, der er certificerede (CAAE). Vingården ligger i en højde på 800m, hvilket giver kølige nætter og dermed fin kompleksitet og friskhed i vinen. Vinstokkene er 30 år gamle vinstokke, og jorden er rig på kalksten i mineraler.

Det er altså en herlig rødvin, som er mere elegant end hvad mange nok forventer af en vin i denne prisklasse. En vin der nemt kan nydes med forskellige parringer, og helt oplagt til grill eller julevin.

Og en rimelig pris, det er virkelig en stor værdi for pengene.

Etiketten er fuld af sødme med en illustration af en sommerfugl, der symboliserer økologisk landbrug, men indholdet er virkelig autentisk.
Sprængfyldt med aromaer af frisk frugt såsom jordbær, hindbær, tranebær, kirsebær, blåbær og blommer! Der er også en blomstret note af lakrids, kanel, muskatnød, kryddernellike, frugtslik og et strejf af viol. En ren og ren aroma unik for økologisk vin. 

I munden er frugten ren og charmerende, og syren er mild, men alligevel frisk, med masser af den. Bløde og blide tanniner giver en behagelig drikkeoplevelse. Dette er en mellemfyldig vin med en lang og tilfredsstillende krydret og behagelig bitterhed typisk for Tempranillo druer.

Bonusinfo: Navnet Libythea er, som etiketten indikerer, en sommerfugl. En stærk flyver der bl.a. lever i Spanien og store dele af Sydeuropa, under sit mere normale navn Snudesommerfugl.   

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Libythea Tempranillo Syrah ØKO
Din bedømmelse