Justinos Madeira Wines

Justino's er en af Madeiras ældste og mest traditionsbærende producenter. Firmaet er etableret i sin nuværende form i 1870 og er - takket være et stort lager af gamle fade med vin af højeste kvalitet - blandt øens bare 7 producenter, der kan levere hele paletten fra de unge til de helt gamle Madeira-vine.

I stil med top-producenter fra bl.a. Champagne køber Justino's deres frugt fra uafhængige vinbønder rundt omkring på øen. Her arbejdes der på samme måder som i århundreder på de ofte stejle og ufremkommelige marker med pergola-trænede vinstokke.

Efter store investeringer i 90'erne producerer Justino's i dag under moderne forhold og har været med til både at løfte mængden og kvaliteten af vinene. Stilen er helt klassisk og opretholder - med den traditionelle dyrkning og særlige lagringsmetode - en perfekt reflektion af disse unikke vines personlighed. Få Få andre steder smager vinene i så høj grad af, hvad de gjorde på Colombus' tid. Prøv selv at stikke næsen i den unikke kulturarv og mærk historiens vingesus.

Vis som Gitter Liste

12 produkter

Faldende orden
pr. side