Vintilbud

Er du en ægte vin-connaisseur med udpræget interesse for bestemte vine?

Eller er du måske forholdsvis ny inden for arenaen og ønsker at udvide dit kendskab til vin?
Uanset hvad kan det være en god idé at holde et vågent øje på vores mange vintilbud, der løbende er at finde her på vores hjemmeside.

Vis som Gitter Liste

32 produkter

Faldende orden
pr. side

Vin på tilbud

Hos Laudrup Vin finder du et stort udvalg af vin på tilbud. Der er løbende udskiftning i vores tilbudssortiment, og her på siden har vi derfor samlet alle eksisterende tilbud på vin, så du kan hurtigt kan få et overblik og måske endda lade dig inspirere til at prøve en ny vin.

Spar penge med lækre vintilbud

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at holde øje med vores vin på tilbud. Her kommer nogle stykker:
 

Hvilken type vin på udsalg passer bedst til dig?

En god vin kan nydes året rundt, men de forskellige vine passer hver især til forskellige årstider og serveringer. Du har måske allerede en favoritvin?
 

 • Rødvin på tilbud - på siden her finder du masser af lækkert rødvin på tilbud, som du kan nyde til en god middag eller nyde et glas eller to på en kølig efterårsaften. Vi forhandler et utal af kendte druesorter, heriblandt Pinot Noir, Tempranillo, Sangiovese, Syrah, Zinfandel og Cabernet Sauvignon.
 • Rosevin på tilbud - er du en af dem, der sætter pris på en lækker og afkølet rosévin, kan du glæde dig over vores store udvalg af rosé på tilbud. En rosévin kan nydes hele året rundt men passer særligt godt til de varme sommerdage. Tag den fx med på en romantisk picnic-date eller nyd den i haven under solnedgangen.
 • Hvidvin på tilbud - en god og kølig hvidvin er lige netop det, du kan finde her på siden, hvor vi har udvalgt hvidvin på tilbud. Vi forhandler mange druesorter som fx Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Albariño, og du kan derfor helt sikkert finde din næste hvidvin her hos os. Hvidvin kommer i alle afskygninger, og du kan derfor altid finde én, der egner sig perfekt til fisk, skaldyr, salater, oste og forretter eller sågar til lyse kødretter. Mange hvidvine kan også sagtens nydes alene med en, du holder af.
 • Champagne på tilbud - kongen af mousserende vin hedder som bekendt Champagne, og i Laudrup Vin finder du en håndfuld håndplukkede producenter, der laver virkelig gode champagner i mange stilarter. Vi har både grower-champagner og mere klassiske champagner. Derudover har vi et stort udvalgt af cava: Cava kommer fra Spanien og er almindeligvis en del billigere end champagne. Cava laves dog på fuldstændig samme måde måde som Champagne, og vores bedste cavaer giver flere champagner kamp til stregen! 
 • Prosecco på tilbud - med Prosecco får du en lækker, mediumtør og mousserende vin fra det italienske distrikt Prosecco. Prosecco er typisk mere frugtig og enkel end både champagne og cava og kan serveres som en aperitif eller sammen med fx skaldyr samt - naturligvis - i en Aperol Spritz!
   

Hos Laudrup Vin finder du derudover også økologisk og vegansk vin, som  næsten altid kan spotte i vores vin-udsalg.

Bestil billig vin med hurtig levering

Hos Laudrup Vin har vi en stor passion for god kvalitetsvin - hvad end den nydes alene eller forbindelse med en god middag. Derfor står vi også klar til at give dig den allerbedste rådgivning, når du bestiller vin på tilbud gennem vores hjemmeside.
 
Inden du vælger den endelige vin, kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser - så hjælper vi dig med resten:
 

 • Servering og lejlighed - en simpel tommelfingerregel lyder, at hvidvin går til fisk, mens rødvin går til røde bøffer. Men spændet mellem de to kategorier er bredt, og hos Laudrup vin kan vi guide dig mod en bestemt vin, der vil egne sig helt perfekt til din menu. Er du på udkig efter mange vine til et arrangement, kan vi også hjælpe dig med gode råd til dette.
 • Område - kunne du tænke dig at prøve nye vine fra bestemte geografiske områder, kan du finde lækker kvalitetsvin fra fjerne dele af hele verden. Hos Laudrup Vin forhandler vi både vin fra Frankrig, Chile, Spanien og mange andre store vinnationer.
 • Prisklasse - måske har du allerede gjort dig nogle overvejelser omkring prisen? Vi kan hjælpe dig med at finde en vin på tilbud, der matcher dit budget. Alternativt kan vi hjælpe dig med at finde en vin, der læner sig tæt op ad en anden vin, blot i en lavere prisklasse.
 • Druesort - uanset om du er på udkig efter en bestemt druesort eller er på helt bar bund, står vi klar til at guide dig. Er du derfor til sød eller tør vin, kan vi helt sikkert pege dig mod en bestemt druesort, som vil falde i din smag.

Er du på udkig efter en bestemt vin på tilbud? Eller har du yderligere spørgsmål til vores vin på udsalg? Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan få bestilt en god og billig vin hjem. Hos Laudrup Vin deler vi en stor passion for vin, og derfor gør vi en dyd ud af at tilbyde de bedste vine til vores kunder - også når de er på tilbud.
 
Bestil vin på tilbud allerede nu og få ordren leveret inden for 1-3 hverdage, så du kan nyde dit kommende glas vin.