2019

Rebholz Spätburgunder "R" (ØKO)

På lager

Er det dyr Bourgogne eller måske endda oversøisk 400-kr's vin fra Californiens kølige Sta. Rita Hills? Nej det er såmænd en storslået og væsentligt billigere basker fra Pfalz: En elegant, mineralsk og frugtvenlig sjæl med mange ansigter og potentialer.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
378,00 DKK
 • Køb 6 og spar 309,00 DKK  18% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 295,00 DKK  22% pr. stk.

Trocken Tradition er som altid lavet på 100% økologisk og biodynamisk Spätburgunder, altså Pinot Noir. Både i forbindelse med høsten og siden i vinhuset gennemføres en grundig sortering af druerne inden en lang og kold maceration og gæring på det naturlige gær. Vinen har derpå lagret i 24 måneder på en blanding af nye og gamle franske egetræsfade og er aftappet ufiltreret med en minimal brug af SO2.

Aromaen er fantastisk, elegant, ren og dog helt Pinot Noir-arketypisk med fine noter små røde skovbær, blomster, appelsin, sød lakrids og orientalske krydderier. Smagen er saftig som i få vine: Letløbende og intens på samme tid med helt fine, små tanniner i eftersmagen og et delikat, let ristet præg fra fadet. Dermed er Rebholz Spätburgunder en fantastisk vin til f.eks. tatar, charcuteri, fjerkræ, kanin eller serveret let afkølet til grillet tun og skindstegt fisk med svampe. Vinen kan gemmes op til 15 år fra høståret, men vi anbefaler at nyde den indenfor 10 år, hvor den friske og delikate frugt stadig er i fokus.

Serveres let afkølet ved 14-15 grader. 92 point - James Suckling, september 2020 This is remarkably concentrated and well structured for a basic pinot noir. Needs some air for the dark-cherry and earthy notes to emerge, but, when they do, this really sings and the tannins give the finish some drive. From biodynamically grown grapes. Drink or hold.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Rebholz
 2. Type
  Type
  Rødvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  5996.2019
 4. Område
  Område
  PFALZ
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 7. Økologisk
  Økologisk
  Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rebholz Spätburgunder "R" (ØKO)
Din bedømmelse