2023

Stift Göttweig Messwein Rose

Stift Goettweigs 'Messwein Rosé' er en frugtig, blomstret, liflig og tør vin lavet på Pinot Noir og nationaldruen Zweigelt. Ifølge aftalen med klosteret skal vinen laves på så naturlige betingelser som muligt, og så skal den i øvrigt godkendes af biskoppen, før den kan blive lanceret. Tættere på guddommelig rosé kommer man næppe!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
158,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5871.2023
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  11,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Stift Goettweig Messwein Rosé

Stift Göttweigs 'Messwein Rosé' er en frugtig, blomstret, liflig og tør vin lavet på Pinot Noir og nationaldruen Zweigelt. Ifølge aftalen med klosteret skal vinen laves på så naturlige betingelser som muligt, og så skal den i øvrigt godkendes af biskoppen, før den kan blive lanceret, og det er derfor, vi med overbevisning i stemmen kan postulere, at "tættere på guddommelig rosé kommer du næppe"!

Aroma og smag

I glasset står vinen helt lys rose, fan og transparent. I næsen er der alt, hvad man forventer af lækker rosé med friskplukkede hindbær, skovjordbær, citrusfrugter og sten. Frugtoplevelsen fortsætter på tungen, hvor den blander sig med diskrete krydderier og komplimenteres af en energisk frugtsyre. Eftersmagen er medium-lang, saftig og herligt tørstslukkende.

Serveringsforslag

Messwein er - som andet Rosé - et prægtigt valg som terrassevin i sommerhalvåret men kan også fint ledsage sommerens sprøde salater, frisk fisk og pil-selv-rejer. Vi anbefaler, at du nyder den ved 8-10 grader inden for 3 år efter høståret.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stift Göttweig Messwein Rose
Din bedømmelse