2022

Enrique Mendoza Moscatel de la Marina

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 119,00  DKK
 • Køb 12 og spar 119,00  DKK  21% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 129,00  DKK  14% pr. stk.
1 stk.
150,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Enrique Mendoza
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0370.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13.5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Sydspanien er berømt for de søde, aromatiske og kraftige hvide Moscatel-vine, og Enrique Mendoza lever op til forventningerne sine meget lavt placerede marker i Alicante. Her dyrkes druerne i bare 3 meters højde over havets overflade.

Det medfører høj varme og soleksponering, hvilket er optimalt for at druen kan udvikle sin aromatiske og meget karakteristiske smag. Udvindingen af aromaen begynder straks efter høst, hvor druemost og drueskaller ligger sammen før og under den påbegyndte gæring, der til sidst afsluttes ved at tilsætte alkohol, når sukkerkoncentrationen er på det ønskede niveau.

Herefter lader man drueskallerne bløde den sidste saft ud i stedet for at presse dem, og vinen har så lagret i kort tid på ståltanke, inden den til sidst er hældt på flasker og frigivet. Fin og citrusgul farve med krydret aroma aroma af muskatnød og lyse bagværkskrydderiers samt flotte elementer af tropisk frugt, appelsinskal og toast.

Smagen er sød men på en let, saftig og frisk manér, der båret af citrus, mineraler og salt opnår en dejlig balance og livlighed, der giver en stor drikkeglæde. Nyd Enrique Mendozas Moscatel til lyse kager, småkager, skimmeloste eller til thailandske stærke og dog sødlige wokretter.

Servér ved 8-10 grader i hvidvinsglas.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Enrique Mendoza Moscatel de la Marina
Din bedømmelse