Hee Joy VSOP Rep. Dominican Rom

Dyb, rund og tør VSOP-rom fra den Dominikanske Republik, der lagrer hele 5 år i amerikanske egetræsfade, inden den reduceres og færdiglagres i Cognac-distriktet.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 399,00  DKK
 • Køb 12 og spar 399,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 459,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
519,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Type
  Type
 2. Varenr.
  Varenr.
  5003.NV
 3. Land
  Land
  Dominikansk Republik
 4. Størrelse
  Størrelse
  Helflaske spiritus (70cl)
 5. Alkohol procent
  Alkohol procent
  41,6
 6. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Caribiens spansktalende lande er kendt for at lave rom med høj tilsætning af sukker. Denne mørke VSOP fra den Dominikanske Republik er imidlertid lavet i den tørre, britiske Navy style (blot 3 g/l sukker), men aromabilledet levner ingen tvivl om oprindelsen: Dens finesserige udtryk er smuk og charmerende som altid i dominikansk rom af første karat.

Produktion og lagring

Denne VSOP rom lagrer hele 5 år i amerikanske egetræsfade forud for rejsen til Cognac-distriktet, hvor den som det første er reduceret til 41,7% alkohol. De sidste 6-8 mdr har den igen ligget på fad - denne gang på gamle cognac-fade i kølige franske kældre, der smukt forener de mange elementer og får alkoholen til at fremstå blød og velintegreret.

Aroma og smag

I flasken optræder den færdige drik dyb, velskabt, cremet og kompleks med noter af yndefuld gul frugt, ristet karamel, vanilje og med en let bitterhed i afslutning. Smagen er blød og cremet med mange lag - en rom, der ikke er svær at forstå... men nem at nyde!

Serveringsforslag

Nydelse kan du dermed nemt få ved at servere den på egen hånd i tulipanglas. Har du mere hang til cocktails, gør den sig også godt i de store klassikere, hvor rommen skal udgøre en stor del af udtrykket. Prøv den f.eks i en 'Rum Old Fashioned'

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hee Joy VSOP Rep. Dominican Rom
Din bedømmelse