2021

Arnaud Lambert Saumur Blanc St-Cyr-en-Bourg - ØKO

Mulighederne er mange med denne smukke Chenin Blanc fra Saumur, som altid vil være et sikkert valg på terrassen samt til frokost og skaldyrsretter.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 169,00  DKK
 • Køb 12 og spar 169,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 189,00  DKK  14% pr. stk.
1 stk.
219,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4752.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Elegant & let

Sprød, levende og klassisk: Arnaud Lamberts "entry level" Chenin Blanc kommer fra et udsnit af marker i Saumur, der dyrkes med kæmpe respekt for naturen og den andre steder så pressede biodiversitet. Man kan også kalde den Arnaud Lamberts visitkort, idet den med ynde og elegance giver en forsmag på, hvad der venter i de dyrere vine.

Vinificering

Efter ankomst til vinhuset koldmacererer druerne i ca. 24 timer og hældes derpå til gæring i rustfri ståltanke for bedst muligt at bevare Chenin Blanc-druernes frugtige og friske karakteristika. Her bruges i øvrigt kun druernes og omgivelsernes egen gær, og vinen flaskes til sidst ganske ufiltreret.

Aroma og smag

Efter denne proces er der ingen slinger i valsen hvad angår aroma og smag. Straks mødes næsen af nyudsprungne forårsblomster, der siden giver plads til grønne og gule æbler samt alskens friske citrusfrugter.

Smagen er slank med en flot og sprælsk frugtsyre men afrundes i eftersmagen, hvor let salte toner og et nænsomt drys krydderier følger den til dørs.

Serveringsforslag

Mulighederne er mange med denne smukke Saumur, som altid vil være et sikkert valg på terrassen eller når blot du har lyst til en lækker og imødekommende hvidvin fuld af personlighed. Når det er sagt, kan vi også på det kraftigste anbefale at servere den til ost og skaldyr eller tomatsalater med mozzarella og friske urter.

Nyd den ved 8-10 grader inden for 5 år fra høståret.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Arnaud Lambert Saumur Blanc St-Cyr-en-Bourg - ØKO
Din bedømmelse