2022

Alheit Vineyards Fire by Night

Original trækasse (OWC) medfølger ved køb af 6 fl.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 449,00  DKK
 • Køb 12 og spar 449,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 509,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
579,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  8558.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  SWARTLAND
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Fire by Night er på mange måder en benchmark for hvor godt Chenin Blanc kan laves. Druerne kommer alle fra Nuwedam parcellet på Pardeberg, og ligger lidt højere oppe på skråningen. Der giver bedre dræn, mere tørhed og en lettere og køligere stil. De stejle skråninger gør også at rødderne stikker dybere og trækker næring fra den granitholdige undergrund.

Kun de bedste klaser klarer vejen til pressen og her bliver vinen presset nænsomt, inden den spontangærer på gamle fade. Hele gæringen varer i ca. en måned og herefter ligger vinen på bundfaldet i 12 måneder inden den filtreres og lagres yderligere 6 måneder, inden den flaskes.

Både duft og smag er fyldt med friske urter, æble og pære. Frugten er bærende men med en insisterende syre og pæn koncentration. Fire by Night er den som udvikler sig bedst pga. den lidt højere syre.

Gem den her i et par år og så vil du blive belønnet fyrsteligt for din tålmodighed. Server den sammen med saltet østersølaks med klassisk vinaigrette og godt brød. Det er også en perfekt ledsager til de friske gedeoste eller til retter med sprøde grønsager som fx asparges eller artiskok.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Alheit Vineyards Fire by Night
Din bedømmelse