2020

Brandini Barbera d'Alba Superiore - ØKO/BIO

Brandinis elegante stil går igen i denne seriøse Barbera d'Alba.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 185,00  DKK
 • Køb 12 og spar 185,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 209,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
239,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5055.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13.50
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Elegant & let

Brandini har en bemærkelsesværdig evne til at give druer, der normalt har potentiale til at blive overdrevne, et mere let og afbalanceret udtryk. Dette er tydeligt i deres Barbera, der skiller sig ud ved at fokusere mere på de røde bær end at overvælde med mørk frugt.

Barbera'en er ingen undtagelse fra dette mønster. Hvor det ofte er kirsebær, brombær og lakrids, der tager hovedrollen både i duft og smag, er det her de lyse røde bær, der træder i forgrunden med stor intensitet. Allerede inden du smager vinen, vil næsen imponere dig og vække forventningerne. Lyse jordbær og hindbær dominerer duftpaletten og ledsages af subtile græsagtige noter samt spor af skovbund. En let antydning af eg er også til stede, men den træder forsigtigt ind i billedet som en nysgerrig tilskuer.

På smagsfronten fortsætter vinen med at være let og bærpræget. Hindbær, nu i en mere moden og mørkere form, sammen med vilde jordbær, der udtrykker deres intense karakter. Kirsebær fuldender trioen af bærsmag med en ekstra dimension af dybde. En snert af urter tilføjer et ekstra lag til vinen med antydninger af salvie og karse. De milde tanniner i afslutningen tilføjer præcis den rette kant til at forhindre, at vinen bliver alt for let, og sikrer, at den forbliver interessant, selv efter det første glas er nydt.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brandini Barbera d'Alba Superiore - ØKO/BIO
Din bedømmelse