Hee Joy XO Single Cask 2008 43% Jamaica Limited Edition

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 529,00  DKK
 • Køb 12 og spar 529,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 599,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
679,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Varenr.
  Varenr.
  5006.NV
 2. Størrelse
  Størrelse
  Halvliterflaske (50cl)
 3. Alkohol procent
  Alkohol procent
  43
 4. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Jamaica og rom går hånd i hånd, og få eksemplarer fra den traditionsrige ø fremstår mere helstøbte end denne tørre, dybsindige og
perfekt afrundede XO Single Cask fra Hee Joy.

Sukkerrørene høstes hos lokale sukkerproducenter, og melassen derfra destilleres på traditionel vis i pot still. Den unge rom tilbringer så 10 år i gamle Bourbonfade hos Hee Joys jamaicanske samarbejdspartner, det legendariske Worthy Park, inden rejsen går videre til Cognac-distriktets Chevanceaux Charente Maritime og afsluttes med 6-8 måneder på gamle XO cognacfade.

Efter så mange år associerer aromaen såvel til nybagt æbletærte med kanel som til tropiske frugter, friskpressede citroner, blødt omsvøbte krydderier, karamel og XO Cognac. Smagen er rund men stadig frisk - blød men skarpt skåret - og med et krydret finish, der varer ved og ved.

Hee Joy XO Jamaica er ikke til hvem som helst. Den stiller krav til den, der nyder den; om erfaring med rom og indforståelse med, at storhed ikke kun ligger i det intense men i lige så høj grad i det subtile. Formår du at sætte pris de mange små detaljer, bliver det ikke meget større end dette!

Vi anbefaler at nyde denne sjældne rom helt for sig selv eller til den helt særlige lejlighed. Servér den til den tid i et tulipanformet glas ved stuetemperatur.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hee Joy XO Single Cask 2008 43% Jamaica Limited Edition
Din bedømmelse