2022

Mosbacher Riesling Trocken 1 liter

Mundvandsdrivende med sin saftige syre og tropisk omfavnende frugt, der smelter sammen til perfektion i denne store 1-litersflaske, hvilket bestemt ikke gør den mindre attraktiv!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 123,44  DKK
 • Køb 12 og spar 123,44  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 139,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
158,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5957.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14.5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue

I det sydlige Pfalz - ikke så langt fra grænsen til Alsace - laver Sabine Mosbacher og hendes mand, Jürgen, noget af det saftigste og mest drikkevenlige Riesling, du kan forestille dig uden at skulle luge alt for intenst ud i formuen.

Beviset finder du lige her i denne læskende 1-liters Riesling fra marker i og omkring kommunen Deidesheim, der er skabt til at blive drukket i højt humør uden at kræve for meget meget af dem, der drikker den.

Vinificering

I vinhuset gæres den friskpressede most i ståltanke op til moderate 11,5% alkohol. Den indeholder 7 g/l restsukker, der først og fremmest balancerer det høje indhold af frugtsyre. Derfor opleveles den stadig overvejende tør og er af vinhuset også kategoriseret som "trocken".

Aroma og smag

Som andre Riesling-vine fra disse kanter er ofte lidt mere "tropiske" i deres udtryk end fra nordligere områder som f.eks. Mosel. Foruden citrus og grapefrugt kan der dermed også anes et strejf af fersken og ananas, der klinger flot i den friske, letløbende og let prikkende eftersmag, som omgående kalder på mere.

Serveringsforslag

Drik som aperitif, til smørrebrød eller til milde thai-retter, hvor frugten og syren i vinen formår at skabe en fin harmoni med madens ofte friske men også spicy smag.

Vinen har en levetid på 5-6 år fra høståret, og vi foreslår, at du serverer den direkte fra køleskabet og ikke varmere end 10 grader. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mosbacher Riesling Trocken 1 liter
Din bedømmelse