2019

Muga Reserva 3 flasker i Gavekarton

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 699,00  DKK
 • Køb 12 og spar 699,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 785,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
899,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0121.2019X3
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Muga Reserva

Ud af de mere end 1500 forskellige vine i vores livlige sortiment er der én, der år efter år samler folkets opmærksomhed og viser sig mere populær end nogen anden. Og man forstår, hvorfor:

Muga Reserva rammer nemlig hovedet på blokken i sin sondring mellem klassisk, fadpræget Rioja og så tidens forkærlighed for mere renhed og elegance. Den følger med tiden men glemmer aldrig, hvor den kommer fra, og for dét er vi mange, der elsker den!

Druer og vinificering

Muga Reserva består i druemæssigt af 70% Tempranillo, 20% Garnacha og sammenlagt 10% Graciano og Mazuelo fra et bredt men dog minutiøst udvalgt spektrum af vinhusets marker i Rioja Alta.

Efter høsten afstilkes klaserne, og gæringen effektueres så af den vilde gær fra markerne, hvorefter vinen samler sig i store træbeholdere over 2-3 måneder efterfulgt af 22 måneders lagring i primært franske men også lidt centraleuropæiske og amerikanske egetræsfade (20% nye). Alle fade kommer fra husets eget bødkeri, hvorfra bødkerne personligt har udvalgt samtlige af de træer, de finder bedst egnet.

Herefter følger minimum 14 måneder i flaske, inden de første flasker er frigivet.

Aroma og smag

I den færdige vin forenes tempranillodruens karakteristik til perfektion med fadlagringen. Det giver sig indledningsvis til kende i form af sødmefulde kirsebær, brombær, skovbund, mokka, trøfler, vanilje, frafit og tørrede blomster.

På tungen er vinen saftig, rank og mediumfyldig med masser af frisk rød frugt. De bløde tanniner suppleres af en flot afstemt syre, der udgør et velskabt match til mange delikate serveringer.

Serveringsforslag

Dermed kan vi på det varmeste anbefale at servere Muga Reserva til svinekoteletter, hvidløgsmarineret lam, kødfulde pastaretter eller til krydrede vegetarretter med f.eks. stegte svampe og squash.

Nydes vinen i sin ungdom, anbefaler vi iltning i 1-2 timer før servering. Alternativt kan den gemmes op til 20 år fra høståret og vil med tiden udvikle en endnu finere duft, blødere frugt og større kompleksitet.

Anmeldelser og point

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Muga Reserva 3 flasker i Gavekarton
Din bedømmelse