Silver Oak Cab. Alexander 3 L Valley (DB-Magnum)

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
5.998,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7111.2017DBMG
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  SONOMA
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Silver Oaks Cabernet Sauvignon er også i dobbelt Magnum en vellavet, fyldig og smukt balanceret klassisk californisk Cabernet, der er suppleret af 2% Merlot, 2% Cabernet Franc og 1% Malbec fra egne marker i det kølige Alexander Valley. De forskellige små cuvéer er vinificeret hver for sig med gæring i store egetræskar. Herefter blandes alle druetyper fra alle parceller og lagres så 24 måneder i amerikanske egetræsfade (40% nye). Til sidst har vinen hvilet ca. 20 måneder i flasken inden frigivelse.

Duften vælter op af glasset med nuancer af både kirsebær, blåbær, sorte oliven, tobak, chokolade og vanilje. På tungen fremstår den overraskende elegant og blød - som fine dun, der blidt svøber sig om den kraftfulde smag af sød frugt, kakao, lavendel, lakrids og vanilje, der kan mærkes i lang tid bagefter.

Med dette komplekse udtryk er Silver Oaks Cabernet Sauvignon fra Alexander Valley et prægtigt match til bedste kød og grøntsager fra grillen eller til fyldige gryderetter efteråret og vinteren over. Vinen vil udvikle endnu større kompleksitet de næste 20 år i kælderen men rammer også nu en smuk balance. For at få det fulde udbytte anbefaler vi dog dekantering to timer før servering ved 14-16 grader.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silver Oak Cab. Alexander 3 L Valley (DB-Magnum)
Din bedømmelse