2020

Sylvain Debord Meursault 1.Cru Perrieres

En kæmpe vin fra en af de allerbedste 1. Cru-marker i Meursault, der sætter flere streger under Chardonnays uforlignelige storhed.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 1.559,00  DKK
 • Køb 12 og spar 1.559,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 1.749,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
1.999,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4507.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Sylvain Debord Meursault 1. Cru Les Perrières

Les Perrières er blandt de mest eftertragtede 1.Cru marker i Meursault - Bourgognes ypperste kommune, når Chardonnay-druen virkelig skal give eksempler på sin storhed. På denne mark er Sylvain Debord så heldig at have adgang til en lille parcel. Parcellen dyrker han efter metoder, der tilsigter en sund og rørig biodiversitet, sunde vinstokke og eminente druer.

Vinificering

Processen i kælderen minder om Debords metode fra den "almindelige" Meursault, hvor de vilde gærtyper fra druerne og deres omgivelser udfører arbejdet med at forvandle druemost til vin. Gæringen sted i primært neutrale barriques, og her bliver vinen så liggende sur-lie på bærmen i mindst halvandet år eller indtil den vurderes færdigmodnet.

De fleste år holder Sylvain Debord sig helt fra at omrøre gærresterne, ja faktisk skal den bare lades i fred og af sig selv opbygge sin struktur og kompleksitet i det tempo, det nu engang tager og hvor den selv kan følge med.

Aroma og smag

I næsen kan du allerede nu forberede dig på en eksplosion af duftnoter fra modne sten- og citrusfrugter, som er perfekt balanceret med en subtil røget karakter, fine forårsblomster, en grad af smør og en en samtidig bævrende frisk mineralitet.

Vinen har en imponerende fylde og dybde med en silkeblød konsistens og en utroligt lang finish, der i sin vedholdende storladenhed åbner dør på dør af smagsnoter.

Serveringsforslag

Prøv den til en røget fiskeret eller til en lækker skalddyrstærte.

 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sylvain Debord Meursault 1.Cru Perrieres
Din bedømmelse