2022

Donna Marzia Primitivo

Moden, rund og silkeblød Primitivo i skøn balance og harmoni

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 99,00  DKK
 • Køb 12 og spar 99,00  DKK  24% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 109,00  DKK  16% pr. stk.
1 stk.
130,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5563.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Donna Marzia Primitivo

85% primitivo, 10% Malvasia Nera og 5% Cabernet Sauvignon er ikke hemmeligheden men så kernen til at begribe fundamentet bag denne syditalienske rødvin fra Salento i Puglia-regionen, du ved, helt nede ved hælen af den italienske støvle.

I Puglia har man en rig kulturhistorie, og så har man på disse kanter opbygget en stolt tradition for at lave varmfrugtede og krydrede vine til yderst medgørlige priser, og her er Donna Marzia ingen undtagelse omend den adskiller sig med sin lidt mere elegante stil.

Vinificering

I vinhuset er den gæret i rustfri ståltanke og sidenhen har lagret over 12 måneder på cementtanke, hvilket sikrer en fantastisk fin balance med en (for dette område) behersket alkoholprocent.

Aroma og smag

Donna Marzia Primitivo emmer med andre ord af moden frugt, herunder søde kirsebær samt tørrede urter og en smule vanilje. 

På tungen er vinen rund og silkeblød. Syren er frisk for området, og tanninerne giver fylde snarere tørhed, hvilket gør den sjov at drikke og nem at holde af. 

Serveringsforslag

Vinen matcher godt til f.eks. oksekød fra grillen, intense pastaretter og modne oste. Den vil også være et suverænt valg til den danske julemiddag med andesteg!

Dette er vin der giver meget høj drikkeglæde og virkelig god værdi for pengene. Servér den inden for 5 år fra høståret ved 14-16 grader. Salute!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Donna Marzia Primitivo
Din bedømmelse