Madeira Justinos Boal 10 Years Medium Sweet

På lager
  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Prisgaranti - vi matcher prisen
  • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
340,00 DKK
  • Køb 6 og spar 319,00 DKK  6% pr. stk.
  • Køb 12 og spar 309,00 DKK  9% pr. stk.
Boal (klon af Malvasia) er en af mest sjældne hvide druer på Madeira og kræver minimum 10 års lagring for at udvikle den klassiske Madeira karakter. Fra fade der har lagret i minimum 10 år blandes den færdige vin: Flot ren mahogni farve. Duften er pakket med karamelliserede mandler, cola, cigaræske, karamel og røg. Smagen er overraskende frisk og saftig kombineret med let sødme med nødder, karamel og appelsinskal. En vin der både kan bruges til det salte og det søde køkken. F.eks. en salt ret med masser af svampe og nødder, faste oste med nøddepræg som f.eks. comté eller til desserter med appelsin. Vinen kan efter den har været åben holde sig frisk i op mod 6 måneder på køl. Medium Sweet, 90 gram restsukker pr. liter. 4,5/6 dråber - Vinmagasinet Grape: Meget sjov vino som enhver bør prøve. Her er en vin, der har fuld smæk på syren men i en harmonisk indpakning der er rigtig sjov, god og nem at gå til. - Grapes Smagepanel, December 2014 Mad About Madeira 2013: My favorite in the quartet of the classic grapes. Inviting nose with burnt sugar, walnuts, honeyed fruits, some spices and orange peel on top of that. Impressive intensity on the palate. Some smoked tea, vanilla, candied orange peel and moist tobacco. Sugar cane syrup as well, just as the one produced on the island. Impressive precision on the finale, with great balancing acidity. Brilliant.
Specifikationer
  1. Producent
    Producent
    Justinos Madeira Wines
  2. Type
    Type
    Rødvin
  3. Varenr.
    Varenr.
    0932.NV
  4. Område
    Område
    MADEIRA
  5. Størrelse
    Størrelse
    Alm. flaske (75cl)
  6. Alkohol procent
    Alkohol procent
    13.5
  7. Økologisk
    Økologisk
    Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Madeira Justinos Boal 10 Years Medium Sweet
Din bedømmelse