2023

Belondrade Quinta Clarisa Rosé

Helt anderledes end din Provence-rosé: Den krydrede og kirsebærrøde Quinta Clarisa viser dig, hvad Tempranillo er i stand til på roséfronten i en vin med struktur som en let rødvin men med så lette, finpolerede tanniner, at den for winemaker Didier ER en rosé. 

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 149,00  DKK
 • Køb 12 og spar 149,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 165,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
190,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0318.2023
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Belondrade Quinta Clarisa Rosé

Populære Belondrade laver foruden sine to Verdejo-vine denne koncentrerede rosé på 75% Tempranillo og 25% Syrah, der vokser side om side med de mange grønne druer i Ruedas barske landskab. Både i Spanien og Frankrig spiller Garnacha/Grenache ellers ofte en væsentlig rolle i skabelsen af rosé, men med sin krydrede personlighed giver især Tempranillo anledning til en vin med noget mere robusthed og kompleksitet end roséer flest.

Aroma og smag

Allerede ved farven ses en tydelig forskel: Her er ikke let tilnærmet laks men robust kirsebærfarve. I næsen ledsages indtrykket af en intens og frugtfyldt duft med stor dybde, hvor modne jordbær, hindbær, kirsebær og en krydret sødme på tungen opfølges af et sprødt bid fra den saftige syre og de lette tanniner.

Serveringsforslag

Alt i alt en seriøs rosé-vin med karaktér og finesse, der også er robust nok til at stå imod fyldigere retter med både fisk, kød og lysere sager fra grillen. Servér ved 8-10 grader, ikke kun i sommeren, men gerne hele året, hvor den også i de mørkere tider er en flot vin til mad og hygge.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Belondrade Quinta Clarisa Rosé
Din bedømmelse