2022

Stéphanie & Vincent Michelet Chablis

Visitkortet fra Stéphanie og Vincent Michlet - den ærkeklassiske Chablis er en sprød og helt igennem rigtig Chablis-oplevelse, der kan løfte smagen af enhver middelmådig forret og få solen til at bryde gennem skyerne.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 235,00  DKK
 • Køb 12 og spar 235,00  DKK  21% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 259,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
299,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4350.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Stéphanie & Vincent Michelet Chablis

Denne sprøde og seriøst saftige Chablis er af den slags, der giver dig mod på mere og som både gør dig frisk i smag og sind :)

Vinificering

Vinen er - som det nu engang kræves, når der står Chablis på etiketten - lavet på 100% Chardonnay, der i dette tilfælde dyrkes på syd- og sydvestvendte skråninger rige på kimmeridge-ler. I kælderen er druerne presset og vinen gæret på ståltanke, hvor den er blevet liggende 'sur-lie' med gærresterne i 8-10 måneder inden aftapning.

Aroma og smag

Resultatet er som nævnt klassisk og således også lækkert med duft af hvide ferskner, friskpressede citroner, bergamotte, grønne æbler og regnvåde kalksten.

I munden er smagen frisk og sprød med en let skjult krop, der ikke desto mindre foranlediger rigdom og smag side om side med den sitrende mineralske syre i en forholdsvis lang og super ærlig, ren afslutning.

Serveringsforslag

Vi foreslår at nyde Michelet Chablis ved 7-9 grader indenfor 5 år fra høståret, hvor den eksempelvis kan få følgeskab af stenbiderrogn, kolde skaldyrskanapeer, dampet hvid fisk  og salater samt som hyggevin i dit eget eller andres upåklagelige selskab.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stéphanie & Vincent Michelet Chablis
Din bedømmelse