2024

Jasper Hill Georgia's Riesling

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Sommelierbetjening – vi guider dig
  • Gratis fragt - ved 1000 DKK
    50 DKK ved 750 DKK
    Afhent gratis i butik
2024

Jasper Hill Georgia's Riesling

Fra 295,00  DKK
  • Køb 12 og spar 295,00  DKK  22% pr. stk.
  • Køb 6 og spar 329,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
379,00  DKK
På lager
Specifikationer
  1. Producent
    Producent
  2. Type
    Type
    Hvidvin
  3. Varenr.
    Varenr.
    9939.2024
  4. Land
    Land
    Australien
  5. Område
    Område
  6. Størrelse
    Størrelse
    Alm. flaske (75cl)
  7. Alkohol procent
    Alkohol procent
    13
  8. Økologisk
    Økologisk
    Nej
  9. Primær Drue
    Primær Drue

I australsk kontekst er det en kunst at holde sin Riesling på moderate 13% alkohol.

Hos Jasper Hill rystes der dog ikke på hånden, og Georgia's Paddock Riesling fremstår som bemærkelsesværdigt kvik, smidig og elegant - dog stadig med stor intensitet og modenhed! Mens forfinede og harmoniske antydninger af citrusfrugter, hvid fersken og voks præger næsen, drives den tørre smag af citron, lime og lavasten hele vejen i den lange, glødende finish.

Strukturen er mere cremet og rund end man kender fra f.eks. Rheingau og Pfalz, mens vægten og elegancen i høj grad kan sammenlignes med disse tyske modstykker. Vi foreslår at nyde vinen til både fisk og skaldyr (evt. i form af ceivche), semi-spicy vegetarretter eller til kylling - det hele gerne med syrlig garniture og frisk salat på siden. Servér ved 7-9 grader!

19/20 point og TESTVINDER i kategorien Australsk hvidvin (uden Chardonnay) - Henrik Oldenburg, Forlaget Smag, oktober 2020: “Karakterfuld Riesling, der både har spændende, autentisk druesmag, blomst og aroma, og en kælen fylde, der holder langt ud i eftersmagen. Den er nemlig også en anelse buttet, men velbalanceret, og syren er diskret og udholdende. Som Riesling er den fornem, som australsk Riesling er den ekstremt fornem, med vellykket Alsace Rieslings evne til at lade en prik druesødme forelske sig i tørstofferne i glasset. Flot, lang og udfordrende smag og med store evner på middagsbordet, fra fisk over fjerkræ til blåskimmeloste.”