2019

Jasper Hill Georgia's Riesling

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 279,50  DKK
 • Køb 12 og spar 279,50  DKK  26% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 304,00  DKK  20% pr. stk.
1 stk.
380,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  9939.2019
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

I australsk kontekst er det en kunst at holde sin Riesling på moderate 13% alkohol.

Hos Jasper Hill rystes der dog ikke på hånden, og Georgia's Paddock Riesling fremstår som bemærkelsesværdigt kvik, smidig og elegant - dog stadig med stor intensitet og modenhed! Mens forfinede og harmoniske antydninger af citrusfrugter, hvid fersken og voks præger næsen, drives den tørre smag af citron, lime og lavasten hele vejen i den lange, glødende finish.

Strukturen er mere cremet og rund end man kender fra f.eks. Rheingau og Pfalz, mens vægten og elegancen i høj grad kan sammenlignes med disse tyske modstykker. Vi foreslår at nyde vinen til både fisk og skaldyr (evt. i form af ceivche), semi-spicy vegetarretter eller til kylling - det hele gerne med syrlig garniture og frisk salat på siden. Servér ved 7-9 grader!

19/20 point og TESTVINDER i kategorien Australsk hvidvin (uden Chardonnay) - Henrik Oldenburg, Forlaget Smag, oktober 2020: “Karakterfuld Riesling, der både har spændende, autentisk druesmag, blomst og aroma, og en kælen fylde, der holder langt ud i eftersmagen. Den er nemlig også en anelse buttet, men velbalanceret, og syren er diskret og udholdende. Som Riesling er den fornem, som australsk Riesling er den ekstremt fornem, med vellykket Alsace Rieslings evne til at lade en prik druesødme forelske sig i tørstofferne i glasset. Flot, lang og udfordrende smag og med store evner på middagsbordet, fra fisk over fjerkræ til blåskimmeloste.”

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jasper Hill Georgia's Riesling
Din bedømmelse