2017

Joan Giné Reserva

Klassisk intens og prisbelønnet Priorat-vin på ældgamle Carignan-stokke og desuden Garnacha og Cabernet Sauvignon. Lad dig overvælde af dens cremede solbær-frugt, brombærmarmelade og en skøn dosis af ristede fadnoter, og glem endelig ikke grillmaden til. 

5/6 stjerner - Berlingske

6/6 stjerner - Alt om Vin - "Stor og kompleks vin"

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 265,00  DKK
 • Køb 12 og spar 265,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 295,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
339,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0353.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  15
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Buil & Giné 'Joan Giné' Reserva

Den prisbelønnede Joan Giné er indbegrebet af fyldig og krydret rødvin fra Priorat. Alle kunstens regler overholdes, og vores erfaring siger efterhånden, at hvis du kan lide vin fra Rioja og/eller Rhône, så vil du elske dette kraftfelt fra området, der huser Spaniens mest spektakulære terroirs!

Vinificering

Markerne i Priorat og i særdeleshed hos Buil & Giné består af skiferholdige terrasser. Herfra anvender vinmager Xavier Buil 40% Garnacha, 40% Cariñena og 20% Cabernet Sauvignon til denne vin, alle druer er høstet i hånden, og vinen har i kælderen lagret 12 måneder på såvel franske som amerikanske egetræsfade inden den videre lagring på flaske, som nemt kan runde nogle år, inden vinen vurderes klar til frigivelse.

Aroma og smag

Aromaen i den færdige vin typisk for Priorat: På én gang fed og cremet med solmodne solbær, blommer, brombærmarmelade, svesker samt flot supplerende fadnoter af nyristet kaffe, kakao og vanilje.

På tungen fremstår vinen potent og balanceret med en bred smagspalette og en fin livgivende syre, der hiver niveauet op i den fornemme ende, selv for dette højt profilerede område.

Serveringsforslag

Vi anbefaler at dekantere vinen før brug, hvorefter den vil åbne sig og afsløre endnu flere nuancer. Servér den da ved 16-18 grader, gerne til sommerens grillbøffer, efterårets fyldige gryderetter eller til Juleaften med alt, hvad det indebærer af øf og rap.

 

Anmeldelser og point

6 stjerner - Alt om Vin

"Smagsnoter: Kamfer, nypiudsede sko, lidt røget kød og fine fine vanillenoter. Intens vin med perfekt moden og spændstig frugt der rammes ind af et perfekt integreret fad der løfter vinen op på den allerøverste hylde. Stor og kompleks vin."

5/6 stjerner - Ekstra Bladet, februar 2022

"Mørk krydret og ganske intens vin fra Priorat. Moden tæt sort frugt, krydderier og vanilje. Pæn koncentration og en flot velbalanceret vin med en lang afslutning. Alkoholen dog lige til den høje side. 90"


5/6 stjerner - Berlingske

5/6 stjerner - Jyllands-Posten

"Mørk vin. Markant, krydret næse med en anelse alkohol. Balanceret, sødmefuld smag, rig og venlig. Vinen er modnet smukt. 91 point."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Joan Giné Reserva
Din bedømmelse