2015

Joan Giné Reserva

På lager

Klassisk intens og prisbelønnet Priorat-vin på ældgamle Carignan-stokke og desuden Garnacha og Cabernet Sauvignon. Lad dig overvælde af dens cremede solbær-frugt, brombærmarmelade og en skøn dosis af ristede fadnoter, og glem endelig ikke grillmaden til. 

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
278,00 DKK
 • Køb 6 og spar 229,00 DKK  18% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 219,00 DKK  21% pr. stk.

Den prisbelønnede Joan Giné er indbegrebet af fyldig og krydret rødvin fra Priorat! Fra de skiferholdige terrasser på områdets spektakulære vinmarker anvender vinmager Xavier Buil 40% Garnacha, 40% Cariñena og 20% Cabernet Sauvignon. Alle druer er høstet i hånden, og vinen har i kælderen lagret 12 måneder på såvel franske som amerikanske egetræsfade.

Aromaen er typisk for Priorat: På én gang fed og cremet med solmodne solbær, blommer, brombærmarmelade, svesker samt flot supplerende fadnoter af nyristet kaffe, kakao og vanilje.

På tungen fremstår vinen potent og balanceret med en bred smagspalette og en fin livgivende syre, der hiver niveauet langt op over gennemsnittet for området.

Vi anbefaler at dekantere vinen før brug, hvorefter den vil åbne sig og afsløre endnu flere nuancer. Servér den da ved 16-18 grader, gerne til sommerens grillbøffer, efterårets fyldige gryderetter eller til Juleaften med alt, hvad det indebærer af øf og rap.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Buil & Giné
 2. Type
  Type
  Rødvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  0353.2015
 4. Område
  Område
  PRIORAT
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  0
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Joan Giné Reserva
Din bedømmelse