2022

Muga Blanco Magnum

Magnum-version

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 308,75  DKK
 • Køb 12 og spar 308,75  DKK  21% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 345,00  DKK  11% pr. stk.
1 stk.
389,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0116.2022MG
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13.5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Muga Blanco MAGNUM

Mugas populære hvidvin kommer her i Magnum-størrelse, og skønt den måske ikke ligefrem er dobbelt så god af den grund, skader det bestemt ikke!

Stilistisk lægger vinen sig som altid mellem det helt sprøde og umiddelbare på den ene side og de mere klassiske men ofte også temmelig tunge og fadlagrede smage à la traditionel hvid Rioja på den anden. Her er der altså lidt af det hele - intet er for meget, og det er, som om denne balancegang udføres med stadig større artistisk overbevisning for hver årgang, vi får hjem!

Vinificering

Vinen laves på ca. 90% af den klassiske Viura og desuden lidt aromatisk Malvasía og Garnacha Blanca. Efter langsom gæring på nyt fransk egetræ følger 3 måneders lagring på de fine gærrester, der står som eksemplet på den omhyggelig forarbejdning, som kendetegner alt, hvad der kommer fra Muga. Vinen hviler herefter videre i tank, inden den klares og hældes på flaske.

Aroma og smag

Vinen bærer en smuk, strågul farve, som smukt matcher den sammensatte frugtaroma af grønne æbler og citrus med netop hø samt et let strejf af egetræ fra fadet. Muga Blanco er saftig og med en lækker velstruktureret smag, der fortsætter i en stor eftersmag af både honning og vanilje.

Serveringsforslag

Dette er perfekt vin til både lette og mere fyldige fiskeretter samt til et bredt udvalg af charcuterie og tapas. Servér i dag ved 8-10 grader eller læg den i kælderen i op til 10 år.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Muga Blanco Magnum
Din bedømmelse