2022

P. Hardi Hautes Côtes de Beaune "Le Champ Lambert"

Udtrykker smukt Pinot Noirs rigdom med friskhed, koncentration og elegante tanniner.

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Prisgaranti - vi matcher prisen
  • Gratis fragt - ved 1000 DKK
    50 DKK ved 750 DKK
    Afhent gratis i butik
Fra 199,95  DKK
  • Køb 6 og spar 199,95  DKK  44% pr. stk.
1 stk.
359,00  DKK
På lager
Specifikationer
  1. Producent
    Producent
  2. Type
    Type
    Rødvin
  3. Varenr.
    Varenr.
    4793.2022
  4. Land
    Land
  5. Område
    Område
  6. Størrelse
    Størrelse
    Alm. flaske (75cl)
  7. Alkohol procent
    Alkohol procent
    13%
  8. Økologisk
    Økologisk
    Nej
  9. Primær Drue
    Primær Drue
  10. Stil
    Stil
    Elegant & let

Om Philippe Le Hardi Hautes Côtes de Beaune "Le Champ Lambert" 

Philippe le Hardi's Le Champ Lambert er en Lieu-dit, hvilket betyder, at druerne er fra en specifik vinmark inden for Hautes Côtes de Beaune i Bourgogne. Marken ligger vest for Côte de Beaune, på solrige skråninger ved foden af kalkstensklipper, hvor undergrunden domineres af mergeldannelser, især i den sydlige del. Skråningerne, som nogle gange er meget stejle, er ofte dækket af kalkstensgrus fra Bajocien-klipperne. Elegancen og mineraliteten i vinen skyldes blandt andet de stejle bajociske klippefremspring.

Vinificering

I vinkælderen producerer vinhuset høj kvalitet ved at investere i det nyeste udstyr og bringe terroirets potentiale frem. Vinificeringen begynder med 5 til 7 dages koldmaceration før gæringen, efterfulgt af to ugers maceration med daglig omrøring. Vinen modnes derefter i 12 måneder på fad, hvoraf 10 % er nye fade. Dette giver vinen lidt fylde og tekstur.

Aroma og smag

Denne årgang imponerer med sin lyse, rubinrøde farve og en forførende aroma af kirsebær, skovjordbær, tranebær, skovbund samt en snert af vanilje. Smagen er silkeblød med medium syre, delikate tanniner og en lang, elegant eftersmag, der gør den velegnet til både umiddelbar nydelse og let lagring.

Serveringsforslag

Denne vin vil være en perfekt ledsager til fjerkræ, charcuteriplatte, svamperisotto eller en klassisk boeuf bourguignon. Server ved temperatur på 14-16°C.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:P. Hardi Hautes Côtes de Beaune "Le Champ Lambert"
Din bedømmelse