Grace Wine Company

Newzealandske Angela Osborne har en helt særlig kærlighed til mange forskellige druer, og tusind tak for det! Passionen for vin startede imidlertid med Grenache, men da det er for koldt i New Zealand til grenache, måtte hun både forbi det sydlige Australien, det sydlige Frankrig og det nordlige Spanien, inden hun endte i det sydlige Californien; Santa Barbara Highlands.

Her startede hun A Tribute to Grace - hyldesten til hendes elskede bedstemor - med vine fra marker oppe i højderne, der dyrkes uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Filosifien i kælderen fortsætter med den såkaldte "hands-off"-metode: Her bruges ingen kunstig gær, minimal brug af SO2 efter gæring og ved flaskning, og ingen klaring og filtrering. Stilen er grenache med finesse, elegance og mineralitet, og det samme er nu overført til Land of Saints-serien, hvor hun og Jason Osborne i deres leg med forskellige druesorter ønsker at vise, at vin fra Californien godt kan være vellavet, charmerende og personligt uden at koste en formue.

Angela Osborne har på meget få år fået et kultfølge blandt de bedste sommelierer i hele verden, og vi er stolte over at kunne præsentere dem for jer!

”Her work in the cellar is both precise and defined by a light touch, one reminiscent of the approach at the Rhone’s legendary Grenache source, Chateau Rayas. The resulting Grace wines show a rare purity and subtlety of flavor, which might explain how they also attracted an influential fan base, faring well not only in these pages but on wine lists around the world, from New York’s Eleven Madison Park to Stockholm’s Ekstedt.”

- Jon Bonné, San Francisco Chronicle