Vin til mad

Vin til Oksekød

vin til oksekød

Hvilken vin skal du vælge til oksesteg, oksefilet eller bøf?

Om det er en bøf eller mørbrad er bliver ofte afgørende for vinvalget, men det er måske i højere grad tilbehøren som burde "bestemme" hvilken vin, der passer bedst til retten. Læs vores vinguide til oksekød her.

Læs artiklen

Vin til And

vil til and

Mortensaftens-and, juleand..

And skal snart på spisebordet, så vi har lavet en lille vin-guide til and

Læs artiklen

Vin til stegt flæsk

stegt flæsk

Vin til Stegt flæsk, hvad skal man dog vælge?

Vi har lavet en lille guide i anledning af Folketingsvalget her i november

Læs artiklen

Vin til svampe

Østershatte, rørhatte, kantareller & Karl Johan...

Der er en særlig piblen over sensommeren og efteråret, og her taler vi ikke om de travle arter fra dyre- eller planteriget, som forvandler din terrasse til et leben og din have til en skov.

Efterårets paddehatteformede frugtlegemer tilfalder nemlig svamperiget, og sjældent ses en bedre anledning til at åbne kælderens mest elegante former for nektar og servere det i dine allerbedste glas. I denne blok udforsker vi denne særlige kombination af svampe og vin. Vi kommer med vores bud på, hvad svampene kan gøre for vinene, hvad vinene kan gøre for svampene og HVILKE vine, du bør drikke til hvad.

Læs artiklen

Vin til sushi

Akemi er skabt til Sushi

Vin til Sushi

Hos Laudrup har vi verdens – os bekendt – eneste hvidvin, der er designet helt og holdent for at blive serveret til sushi. Et lækkert alternativ vil være Tysk Riesling med lidt sødme, for eksempel Kabinett eller Spätlese, som er vine der vil passe rigtig godt til sushi.

Læs artiklen

Vine til Asparges

Hvilken vin passer til asparges?

Friske asparges er en dejlig sommerspise uanset om man vælger de hvide eller de grønne. Men asparges har en syre der gør at de kan være lidt svære at matche vinen til, heldivis har vi lavet en lille guide.

Læs artiklen

Bedste Rosévin: Den store rosévin guide 2022

Vil du blive klogere på vin kan du enten vælge den teoretiske tilgang hvor du køber dig fattig i vinbøger, gennemsøger Google og ser timevis af Youtube videoer om vin… En privat vinsmagning i hjemmet kan være det perfekte alternativ. Med en god vinsmagning følger den praktiske erfaring, som fint lader dig veksle - eller måske helt udskifte den teoretiske tilgang.

Læs artiklen