Diamond Creek Vineyards

"You Could Easily Make the Case That Diamond Creek is the Finest Producer of Cabernet Sauvignon in America" - Pierre DuMont, vinskribent

Diamond Creeks vinmarker er placeret på forskellige jorde, men de har alle sammen nogle fællestræk. Med en 182 meters højdeforskel er de placeret i den smalle Diamond Creek canyon. Fra stenede bjergsider, sammenlagt med de varme briser fra Napa Valley og de kolde vinde fra havet, blev Diamond Creek kendt for deres klassiske cabernet-kvaliteter (læder, cedertræ, tobak, tørrede urter, mineraler samt faste tanniner og god surhed). Deres vine med en alkoholprocent på ca. 12 ½ til 13% er kendt for at kunne ældes helt suverænt.

Diamond Creek fik en pris for at være den første californiske vinmark til at producere vin, der bestod 100% af Cabernet Sauvignon. Efter Al Brounsteins køb af jorden ved en markant høj pris på 1.400$ pr. hektar begyndte han at genplante noget af arealet med vinstokke, der kom fra to af de første vækster i Bordeaux. I 2006 kom den triste nyhed, at Al Brounstein var gået bort i en alder af 86. Heldigvis har hans søn, Boots Brounstein og hans stedsøn, Phil Ross, overtaget styringen af Diamond Creek.

pr. side
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side