Domaine Dhondt-Grellet

Dhondt-Grellet er historien om en lille producent med en række små vinmarker, der følger sin champagne gennem hvert lille skridt fra beskæring af stokkene om vinteren over høsten ved fuld modenhed i efteråret frem til degorgering og lancering af sine ekstremt personlige og vellavede champagner flere år senere.

Bag denne proces står i dag bror og søster Adrien og Alice Dhondt-Grellet. Selv er de blot i 20'erne, men arbejdet i markerne udfører de ikke desto mindre med fire generationers indgående kendskab til hver enkelt lille sten, der vidner om overleveringerne af erfaring fra oldeforældre til bedsteforældre, forældre og senest altså til de to børn.

Først i 1986 begyndte forældrene Eric og Edith at lave deres egen champagne. Dermed blev vinhuset Dhondt-Grellet født, og kvaliteten har lige siden været stødt stigende op til de højder, der kendetegner vinenes kvalitet og store personlighed frem til i dag.

 

"This visit with Adrien Dhondt was among the most exciting of my time in Champagne this spring" - William Kelly, The Wine Advocate

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side