Ferrer Bobet er et af de mest kompromisløse projekter i den store vinverden. Bag foretagendet står Sergi Ferrer og Raül Bobet. Sergi Ferrer er bl.a. manden bag den legendariske Monvinic-vinbar i Barcelona, og Raül Bobet var i 15 år ansvarlig for den samlede produktion hos Torres men har i dag også det lille kultvinhus Castell d'Encus i 1000 meters højde i pyrenæerne. Det simple mål med Ferrer Bobet er at lave de bedst mulige vine i Priorat uden at skulle tænke på økonomien bag. Den kompromisløse tilgang til produktionen i både markerne og i vinkælderen kombineret med ekstreme investeringer i det nye vinhus gør, at produktionen formentlig ikke i kommer til at give overskud lige med det samme. Den minimale produktion er således baseret på druer fra 80-100 år gamle vinstokke beliggende højt på terasser, dyrket i nøje samarbejde med naturens egne præmisser og med en "hands-off" tilgang i kælderen, hvor man gør alt for at lade druernes egen dybe og komplekse finesse skinne hele vejen igennem.
Dette sker ved dobbelt sortering af druene, gæring på det naturlige gær og lagring på franske egetræsfade fra kun de bedste bødkere i f.eks. Bourgogne. Der anvendes desuden ingen filtrering og minimalt brug af SO2 ved flaskning, og på trods af den ekstreme sortering af druerne i både mark og kælder, frasælger man hvert år en del af de fade, der af den ene eller anden grund alligevel ikke lever op til den ønskede kvalitet. Dermed er det kun det bedste af det bedste, der er tilbage i de beskedne 25.000 flasker, der ender med at blive frigivet hvert år.
Robert Parker Jr. fra The Wine Advocate om vinhuset:
"Ferrer/Bobet is the future showplace of Priorat. No expense has been spared in the construction of a magnificent winery and in the planting of the vineyards. Sergi Ferrer-Salat is a young pharmaceutical tycoon with apparently a much greater interest in fine wine than drugs, while his partner Raul Bobet was the long-time winemaker at Torres. Ferrer-Salat makes it clear that his goal is to make the greatest wine possible without regard to whether he makes money. I'm not sure if Bobet would totally agree, but it appears that he is up for the challenge."