

Sandhi Wines blev grundlagt i 2010 af sommelier Rajat Parr, Charles Banks (tidligere ejer af Screaming Eagle) og vinmager Sashi Moorman (Piedrasassi, Stolpman og Domaine de la Cote) i et fælles mål om at skabe elegant, finesserig og kølig Chardonnay fra Santa Barbara County. Dette sker både fra nye marker og legendariske marker som f.eks. Sanford & Benedict. Vinhuset arbejder ud fra principper om minimale menneskelige justeringer i både mark og vinhus; druerne presses kun minimalt for at få den reneste saft, alt er gæret på det naturlige gær i gamle egetræsfade eller cementanke, lagringen foregår med meget beskeden brug af nye fade, og vinene hverken klares eller filtreres ved aftapning. Alkoholen ligger altid mellem 12 - 12,5%, og vinene har en elegance, saftighed og renhed, som man normalt kun finder i de største vine fra Chablis og Côte de Beaune.
Jeb Dunnuck fra The Wine Advocate om vinhuset:
"These racy, energetic efforts are made by Sashi Moorman from their home base in Lompoc. Taking lightness to the extreme in some cases, these are nevertheless riveting wines."
Drink Me Magazine om vinhuset:
"Sommelier superstar Rajat Parr, winemaker extraordinaire Sashi Moorman, and former owner of Screaming Eagle and Jonata Charles Banks: If that's not a dream team, then we don't know what is."