2018

Chateau de Pennautier AOC Cabardès Classique

Krydret men samtidigt helt ren og elegant vin i klassisk sydfransk stil med alskens liflige aromaer at gå på opdagelse i!

3,9 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 125,00  DKK
 • Køb 12 og spar 125,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 140,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
160,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4074.2018
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13.5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Om Château de Pennautier Cabardès Classique

Bordeaux møder Rhône i denne velbalancerede, krydrede Languedoc-vin lavet på ca. 35% Merlot, 30% Syrah, 20% Cabernet Sauvignon og 15% Grenache.

Vinificering

Druerne er vinificeret hver for sig og er så til sidst blandet sammen i den optimale druefordeling, der varierer alt efter årets vejrforhold. Vinen er dernæst lagret i store, gamle egetræsfoudres for at gennemgå den mest nænsomme smagsudvikling inden aftapningen den efterfølgende sommer.

Aroma og smag

I næsen er der således tale om en behersket krydret og samtidig delikat vin med sødlig frugt à la kirsebær og solbær vendt i et lille drys paprika og med sydfranske urter, tørrede blomster og friskkværnet peber bagved.

På tungen og i ganen holder den en god smagsintensitet med mellemkraftige, fine tanniner, en velbalanceret syre og en dejligt rank, frugtdrevet og harmonisk eftersmag fyldt med saft og velbehag!

Serveringsforslag

Frugten er vigtig i denne vin, som derfor helst skal drikkes inden for sine 8-10 første leveår. Vi foreslår desuden, at du serverer den 14-16 grader - både som hyggevin, mens du laver med, men så sandelig også til maden:

Det kunne være alt fra et charcuterie-bræt med franske pølser, skinker, oste, terrine og oliven til et hjemmelavet omgang mørbradgryde, grillkylling med kartofler og kryddersmør (med hvidløg og sydfranske urter), quiche lorraine eller ratatouille!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chateau de Pennautier AOC Cabardès Classique
Din bedømmelse