Bodegas Castillo Monjardin

Castillo Monjardín blev grundlagt af Sonia og hendes mand i 1988 med målet om at genoptage Villar-familiens gamle tradition for vindyrkning. I dag familien 220 hektar fordelt over to dale i Navarra - det gamle kongedømme, der blev indlemmet i Spanien i 1841 men historisk, kulturelt og geografisk lægger sig i grænselandet mellem alt spansk og fransk. Således også hvad angår druesorter og vinfilosofi.

Læs mere om Castillo Monjardín nederst på siden

Vis som Gitter Liste

7 produkter

Faldende orden
pr. side

Kølende bjergluft og franske druer

Fællesnævneren bag Monjardíns vine findes i de nærliggende Pyrenæer og deres både beskyttende og kølende favn. Mens de forhindrer alt for ekstreme vejrfænomener i at nå frem til vinmarkerne, er bjergkæden også drivkraft bag den tørre og kølende "Cierzo"-vind, der på næsten daglig basis definerer vejret i området. Uden den havde det været umuligt at dyrke Pinot Noir, men også i Monjardíns andre vine på bl.a. Cabernet Sauvignon, Merlot og Tempranillo opstår dermed en tæthed og virilitet - egenskaber, som vi normalt tilskriver vine i langt højere prislejer.

Castillo Monjardín pryder også etiketten på dejlige fadlagrede Chardonnay-vine samt et charmerende eksemplar af Garnacha, som faktisk menes at stamme fra egnen her omkring netop Navarra!