Chocolates Valor

I 1881 startede Valeriano López Lloret arbejdet som chokolademester. 10 år senere overtog hans søn den lille familieforetagende. Valor har siden hen været i rivende udvikling, sidst med åbning af deres nye fabrik i 1990, som allerede i 1995 blev udvidet med 9.000 kvm. I chokoladebranchen er det meget vigtigt at kunne styre hele processen fra start til slut. Hvilket vil sige, at det bedste resultat opnåes ved at købe kakaobønnerne fremfor at købe færdiglavet kakaomasse. Valor er en af de eneste chokoladeproducenter i Spanien som køber bønner og selv laver kakaomasse. Bønnerne købes i Gana, Ecuador, Panama og Brasillien og vælges ud fra aroma, fedtindhold og smag. Til de chokoladetyper der indeholder mandler, bruger Valor en speciel type store spanske mandler "Almendra Marcona Mediterránea" som dyrkes i Spanien i middelhavsområdet og anses for at være den bedste og dyreste mandel i verden