Il Borro

Du genkender muligvis Sassicaia, Solaia og Tignanello, kære læser. Altså de der berømte 'supertoscanere', der laver italienske kæmpevine på franske druesorter til en pris, de færreste desværre kan være med på... Derfor spørger vi dig i dag: Har du smagt Il Borro?

Il Borro ligger i Valdarno di Sopra dybt inde i Toscanas couperede landskab. Flagskibet af samme navn er i flere årgange blevet begunstiget med præcis samme antal point som både Sassicaia og Solaia , men ud over, at den indeholder den lidt mere Merlot, er der kun én forskel, der for alvor springer i øjnene: 

Il Borro koster et par tusind kroner mindre end de konkurrenterne. Men smager altså stadig seriøst godt!

Udover denne ikoniske vin laver Il Borro også mere hverdagsvenlige vine på en blanding af italienske og internationale druesorter fra deres vinhus, der i øvrigt er MEGET mere end et vinhus. Derudover laver de en en dejlig rosé og Chardonnay, der er medgørlige og venlige en stadig tør stå ved den, de er og det område, de kommer fra. 

Læs den inspirerende historie bag Il Borro nederst på siden.

Vis som Gitter Liste

10 produkter

Faldende orden
pr. side

Il Borro - "A timeless act of faith"

"Il fascino di un luogo senza tempo" eller på engelsk: "A timeless act of faith"...  Ordene kommer fra modeskaberen Ferruccio Ferragamo, der sammen med sin familie erhvervede sig den århundredegamle landsby "Il Borro" i 1993 og siden har arbejdet indædt med at bringe dens historie, traditioner og gastronimiske fortræffeligheder tilbage til live. Tre årtier senere er Il Borro beskrevet som et kombineret agroturistisk velvære, hvor du som gæst kan lade dig indlogere og nyde livet, maden og det italienske landskab fra sine allermest idylliske sider...

Og hvor du naturligvis kan nyde en af de bedste rødvine i nutidens Toscana!

De bærende søjler hos Il Borro er autenticitet, respekt for miljøet, kultur og forbedring af den lokale ekspertise. Denne bæredygtige filosofi ligger til grund for alt hvad de gør, og for hvert år, vi har samarbejdet med Il Borro bliver stedet kun flottere og mere gennemført. I øvrigt ligesom vinene, der smager bedre og bedre i en grad, der efterhånden kan udfordre de allermest berømte vinappellationer i Toscana.

Il Borro ligger 40 minutters kørsel syd for Firenze, og landsbyen har med de tilstødende vinmarker, olivenlunde og vilde natur et samlet areal på 700 hektar. Der har været dyrket vin på Il Borro siden 1760, og takket være Ferruccio Ferragamo tager vi mere end gerne nogle århrundreder til.