Mount Edward Wines

Mount Edward ligger i New Zealands sydligste vinregion, Central Otago. Områdets legendariske Pinot Noir-pionér, Alan Brady, startede vingården som et personligt projekt, og han ønsker derfor kun en begrænset mængde særligt god Pinot Noir, der reflekterer essensen af Otago.

Matt Kramer, Wine Spectator:

"How good are these Pinot Noirs? Damn good..."

pr. side
Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Mount Edward er beliggende 25 km øst for Queenstown i New Zealands sydligste vinregion, Central Otago. På denne adresse grundlagde områdets legendariske Pinot Noir-pionér, Alan Brady, i 1997 vingården som et personligt projekt, og han ønsker derfor kun at have en begrænset mængde særligt god Pinot Noir og Riesling, der reflekterer essensen af Otago-regionen. Vingården er omgivet af en smuk og storslået natur med både bjerge og søer.

Den første Mount Edward vinmark - The Drumlin - ligger på den stejle bjergskråning ved siden af vingården og kræver hårdt arbejde og store visioner. De 30 graders hældning er en konstant påmindelse, om at intet godt kommer nemt. Dette kommer også til udtryk i dyrkningsmetoderne, hvor alle vinmarker afspejler en traditionel og naturlig vindyrkning, som teamet på Mount Edward finder afgørende for at kunne lave de allerbedste vine.

Vingården drives i dag af de to partnere og vinmagere: Duncan Forsyth og John Buchanan. Mount Edwards vine er elsket over hele verden, lige fra Buckingham Palace i London til den berømte restaurant 'The French Laundry' i Napa Valley i Californien.

 

Neal Martin, Wine Journal:

"Mount Edward continues to produce great Pinot Noir."