Sohm & Kracher

I krydsfeltet mellem den verdensberømte sommelier Aldo Sohm, dessertvin-guruen Gerhard Kracher og de økologisk dyrkede marker i Østrigs nordøstlige vinregion, Weinviertel, opnår Grüner Veltliner den skønneste smag og ulmende energi inden for sit forholdsvis tilgængelige prisleje!

Læs mere om Sohm & Kracher nederst på siden

Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

To mægtige vinpersonligheder - fire karismatiske vine

Aldo Sohm vandt i 2002 og igen i 2006 titlen som Østrigs bedste sommelier, hvorefter han rejste til New York. I 2007 var det så titlen som USA's bedste sommelier, der kom i hus, og han startede som chefsommelier på den 3-stjernede Michelinrestaurant 'Le Bernadin'. I 2008 blev han kåret til verdens bedste sommelier og i 2009 var det så tid til at lave en smule vin selv.

Som verdens bedste sommelier vælger man selvfølgelig sin makker med omhu, og i Østrig er Gerhard Kracher én af de helt store stjerner, der bl.a. har opnået berømmelse for at lave nogle af verdens bedste søde vine. Evnerne rækker dog langt ud over denne smalle kategori. Sammen laver Aldo og Gerhard således 4 tørre vine, alle på Grüner Veltliner og alle i meget små mængder. Alt er økologisk dyrket, alt er gæret på det naturlige gær, og generelt søges der ikke opulente og kraftige vine men delikate, ranke og friske produkter, der komplimenterer maden på tallerkenen frem for at overdøve den.

I Laudrup Vin var vi blandt de første i verden, der fik æren af at importere vinene fra Sohm & Kracher, og det er vi stolte af. Selvom mængderne er små, er kvaliteten nemlig altid i den høje ende af skalaen. Og det er nu engang der, vi bedst kan lide den =)