2020

Palliser Estate Chardonnay

På lager

4,2 stjerner - Vivino til denne elegante New Zealandske Chardonnay fra Palliser Estate.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
Tilbudspris 169,00 DKK Normalpris 270,00 DKK

Alle Pallisers vine er lavet på druer fra deres egne marker i Martinborough øst for hovedstaden Wellington. Det gælder ikke mindst dette indbydende eksemplar lavet på Chardonnay-klonerne Mendoza og Clone 95.

Heraf tilfører Mendoza en stor og fed struktur i den endelige vin, mens Clone 95 bidrager med mere mineralitet og sprød, forfriskende syre. I vinhuset er druemosten så fermenteret i egetræsfade uden tilsætning af gærkultur, og den færdiggærede vin er herefter blevet liggende 9 måneder sammen med gærresterne i franske egetræsfade (17% nye).

Aromatisk medfører dette intense tropiske frugter, hvide blomster, vanilje, mandler og en smule ristet brød. På tungen er oplevelsen fyldig og koncentreret men holdt i en elegant, rank og livlig stil med en fyldig, kompleks og langlivet eftersmag.

Palliser Estate Chardonnay har efter vores overbevisning udgjort en af de absolut flotteste Chardonnay-vine i New Zealand, og også 2020-årgangen er således et udsøgt match til f.eks. grillet kylling, risotto, faste oste eller blot som en eksklusiv hyggevin på terassen på en ekstra smuk dag. Vi anbefaler servering ved 8-10 grader op til 8 år fra høståret.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Palliser
 2. Type
  Type
  Hvidvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  6023.2020
 4. Område
  Område
  MARTINBOROUGHUGH
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Palliser Estate Chardonnay
Din bedømmelse