Quartz Reefs fordeler sig over 30 hektar bestående af to vinmarker i Central Otago-regionen på den sydlige tredjedel af Sydøen. Dette forholdsvis nye vinområde ligger spredt imellem Wanaka, Queenstown og Alexandra. Her etablerede den østrigskfødte vinmager Rudi Bauer i 1994 den første mark med Pinot Noir-druen for øje. I dag dyrkes også Pinot Gris, Chardonnay og en smule Grüner Veltliner. Rudi har tidligere arbejde tmed stor succes fra Rippon Vineyard samt Giesen Wine Estate. Han har desuden lavet vin for en del andre vingårde området, og i 1999 blev han kåret som årets vinmager. Quartz Reef og Rudi har også et samarbejde med den franske Champagneproducent Chauvet (Epernay) for at producere en strålende Methode Traditionelle som fik 4½ stjerne i det årlige New Zealandske vinblad; Wine Annual 2001. Siden har både vinen og vinhuset modtaget diverse priser, senest en en guldmedalje ved Air New Zealand Wine Awards 2017
Demeter Certificate for Biodynamic Production and/or Processing