Rares Terroir

Sydfransk vinkoncept med dansk islæt

Obs: Vinen forhandles desuden af Salling Aarhus & Aalborg, Skagenfood.dk samt udvalgte Meny supermarkeder og vinbutikker landet over.

Klik her for at se en samlet forhandlerliste


Wines and Brands ejes af Klaus Rune Hansen fra Danmark, som i 1993 flyttede til Sydfrankrig, hvor han i mange år har arbejdet for en række af landets største vinproducenter. Siden da er han blevet selvstændig vinproducent og har i dag 250 hektar vinmarker i et af nutidens mest populære franske vindistrikter, Languedoc-Roussillon. Det sker primært i den nordlige del af Corbières-regionen nær Narbonne, men mange vinene adlyder den bredere klassifikation "Pays d'Oc", der giver mere frihed til leg med druer og metoder hos producenten.

Wines & Brands råder således over en bred palette af druer med hver deres unikke smags- og aromaprofil, som Grenache og Pinot Noir til fremstilling af rødvinene samt Grenache og Cinsault til fremstilling af rosévinene, mens Sauvignon blanc anvendes til de hvide. Her høstes færre, men bedre, aromatisk koncentrerede druer. Alle vinene byder på store smagsoplevelser fremmet af sydens sol i en region med perfekte jordbunds og klimaforhold.

Vis som Gitter Liste

4 produkter

Faldende orden
pr. side