Agricola Brandini

Du er måske stødt på hende i forbindelse med de spekakulære vine fra Sorì della Sorba, hvor hun og hendes celebre husbond Carlo Mondavi producerer nyskabende Piemonte-vin blottet for kompromiser.

Her gælder det så Giovanna Bagnascos livsværk, som hun har opbygget med sin søster Serena; Agricola Brandini fra Barolo-kommunen La Morra. Med en passion for kvalitet og en dybfølt respekt for naturen har de skabt en bemærkelsesværdig samling af vine, der vidner om deres dedikation til både bæredygtighed, tradition og vinøs præcision.

Læs alt, hvad der er værd at vide om Brandini nederst på siden

Vis som Gitter Liste

10 produkter

Faldende orden
pr. side

Økologisk livsstil - spektakulær Barolo

Serena og Giovanni Bagnasco har inkorporeret en økologisk tilgang som en integreret del af deres livsstil, ikke blot som en produktionsmetode. De deler overbevisningen om, at vores forhold til jorden skal være en kilde til forbedring og ikke bare en udnyttelse, og hvis denne i sig selv prisværdige filosofi ikke er argument nok for at købe vinene, fjerner smagen efter vores overbevisning enhver tvivl.

Agricola Brandinis er ganske enkelt mestre i at afsløre Barolos unikke karakter og traditionsrige arv i alt, hvad de gør. Hvert trin i processen, fra omhyggelig håndtering af vinstokke til den sidste detalje i flaskning, udføres med en uovertruffen opmærksomhed på ikke kun at opnå den højest mulige kvalitet men at give det ærligst tænkelige øjebliksbillede af det år, den jord og de druer, der udgør vinens essens og dna.

En hyldest til tradition og terroir

Ud fra denne hyldest til en af verdens mest prestigefyldte vinregioner opstår Brandinis portfølje af vine, der favner mange prisklasser og situationer. I de strukturerede rødvine, inklusive forskellige facetter af den fornemme Barolo, væver en historie om Nebbiolo- og Barbera-druernes unikke karakterer. Den forførende hvide Langhe-vin på Arneis tilføjer en elegant lethed til sortimentet og holder dog fast i den individuelle karaktér, som omgærer hver eneste vin. 

Agricola Brandini er dermed mere end blot et vinhus; det er et hyldest til naturen og traditionen, der flot og delikat formidles i hver eneste dråbe, som fylder glasset. Gennem deres vine inviterer vi dig til at udforske vores kollektion og opleve en ægte forbindelse til Piemontes sagnomspundne jord og gastronomiske kultur.