Shaw + Smith

Michael Hill Smith og Martin Shaw mødtes til en frokost i 1989, hvor de blev enige om at udleve deres fælles drøm om at lave topvine til fornuftige priser i det kolde Adelaide. Michael var den første, der fik en Master of Wine i Australien og er i dag blandt verdens mest eftertragtede vineksperter ved internationale konkurrencer. Martin arbejdede hos Brian Croser ved Pataluma og siden som vinmager i Frankrig, Chile, Spanien og New Zealand.

Shaw & Smith har i dag ca. 65 hektar, som dyrkes helt uden brug af pesticider og kunstsprøjtemidler. De laver verdensklasse Shiraz, Sauvignon Blanc og Chardonnay samt en lille smule Riesling i samarbejde med Egon Müller. I 2011 købte de desuden den legendariske Tolpuddle Vineyard på Tasmanien, hvorfra der i fremtiden vil komme små mængder kølig Chardonnay og Pinot Noir i verdensklasse.

 

Shaw & Smith har gennem årene modtaget mange fornemme priser, både individuelt og sammen. Senest ved Adelaide Hills Wine Show i efteråret 2017 modtog vinhuset 3 guldmedaljer samt kåringen "Best Producer over 100 tonnes"

Vis som Gitter Liste

5 produkter

pr. side